Businesspartners gezocht

Businessopportunity voor ondernemende interim-managers en consultants met een passie voor commercie en resultaatverbetering

Wie zijn wij

Wij hebben ons volledig toegelegd – en daar ligt ook onze gezamenlijke passie- op het realiseren van (commerciële) resultaatverbetering. We doen dat door altijd vanuit een 360°-perspectief en met het eindresultaat voor ogen, actiegericht te interveniëren op het snijvlak van strategie, processen, individuele drijfveren en intermenselijke relaties (ook wel: groepsdynamica).

Wij werken in een klein team van trusted partners in wisselende samenstelling en afhankelijk van de situatie. Ieder van ons heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in algemeen, commercieel, financieel of operationeel management, is vertrouwd met de hedendaagse uitdagingen van het bedrijfsleven in het algemeen en van het (grotere) MKB in het bijzonder en is zelf ondernemer.

 

pexels-sanndy-anghan-6785289

Wat doen wij

Wij faciliteren bedrijven bij het structureel verbeteren van hun bedrijfsprocessen zodat zij uiteindelijk, via omzet- en margeverbetering een gezonde winstgevendheid en continuïteit kunnen (blijven) realiseren.

We doen dat op basis van onze jarenlange ervaring en met gebruikmaking van bewezen modellen en methodieken en met ondersteuning van een expertteam op het gebied van digitale en online toepassingsmogelijkheden.

Onze kracht zit in de combinatie van sturen op basis van data, doorvoeren van noodzakelijke aanpassingen in (commerciële) processen en het (door-)ontwikkelen van de vaardigheden van mensen.

In verband met de toenemende vraag naar onze dienstverlening willen wij ons team nu uitbreiden met een aantal businesspartners die onze passie voor (commerciële) resultaatverbetering delen.

 

Wie zoeken we

We zoeken zelfstandig gevestigde businesspartners met een aantoonbare ondernemersmentaliteit en met minstens 15 jaar ervaring in leidinggevende (sales-)functies. In staat om op directieniveau te acteren en met een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Je beschikt over HBO- of academisch werk- en denkniveau, een meer dan gemiddeld analytisch vermogen en voldoende stijlflexibiliteit om in alle situaties overzicht, overwicht en regie te houden.

Daarnaast verwachten we van je dat je kunt vinden in de normen en waarden die we als organisatie hanteren en in het hoge kwaliteits- en serviceniveau waarmee we ons profileren.

We rekenen op een proactieve instelling waar het gaat om het leveren van een bijdrage aan de teamspirit, de doorontwikkeling van onze methodiek en actieve deelname aan netwerk-, intervisie- en trainingsbijeenkomsten.

En niet in de laatste plaats; Een flinke dosis humor en een gezond relativeringsvermogen juichen we van harte toe!

Om te kunnen toetreden vragen we een eenmalige entree-fee en vervolgens een vaste marketing-fee. Wij vragen geen fee over je gerealiseerde omzet. Bovendien ben je eigenaar van het door jou opgebouwde klantenbestand, zodat je ook daadwerkelijk waarde opbouwt in je eigen onderneming.

 

Wat hebben we je te bieden

We gaan een samenwerkingsverband aan op basis van gelijkwaardigheid, waarbij we je de mogelijkheid en de bijbehorende ondersteuning bieden je eigen activiteiten schaalbaar te maken.

En daar waar we er naar streven maximaal waarde toe te voegen aan onze klanten willen we dat ook waarmaken voor onze (aspirant-)partners.

Zo bieden we je onder andere:

  • Een uitgekiend partnerprogramma waarin we je wegwijs maken in onze werkwijze en trainen in de programma’s, modellen en analysemethodieken die we hanteren
  • Een expertteam dat jou ondersteunt en dat je kunt inzetten bij de uitvoering van jouw projecten
  • De mogelijkheid om interim-opdrachten op Sr-manager- of Directieniveau uit te voeren
  • Je eigen beschermde werkgebied (geografisch en/of op specifieke branches toegespitst)
  • De mogelijkheid om je activiteiten schaalbaar te maken
  • Een uitgekiende en bewezen succesvolle leadgetting-methodiek, dus geen tijdrovende koude- acquisitieactiviteiten
  • Ruime exposure op onze website, o.a. via een eigen landingspagina, en in al onze overige uitingsvormen, specifiek toegespitst op jouw kwaliteiten
  • En niet in de laatste plaats, de realistische mogelijkheid om een hoog tot zeer hoog ondernemersinkomen te genereren

Hoe ontmoeten we elkaar

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV, vergezeld van een korte motivatie naar contact@polestarcompany.nl onder vermelding van “partnership” en we nemen op korte termijn contact met je op.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV, vergezeld van een korte motivatie.