Polestar Company

“Prachtkansen zijn vaak vermomd als onoplosbare problemen”

Met de Polestar Methodiek beschikken wij over een uniek instrument om commerciële resultaten te analyseren en te verbeteren.

Wij hebben ons volledig toegelegd – en daar ligt ook onze gezamenlijke passie- op het realiseren van commerciële resultaatverbetering, door altijd vanuit een 360°-perspectief en met het eindresultaat voor ogen, actiegericht te interveniëren op het snijvlak van strategie, processen, individuele drijfveren en intermenselijke relaties (ook wel: groepsdynamica).

Wij werken in een klein team van trusted partners in wisselende samenstelling en afhankelijk van de situatie. Ieder van ons heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in algemeen, commercieel, financieel of operationeel management, is vertrouwd met de uitdagingen van de MKB-ondernemer en is zelf ondernemer.

portret twan

Founder
Ik ben Twan Sprenkels, oprichter en managing partner van Polestar Company. Ik ben inmiddels ruim 12 jaar actief als directieadviseur/managementconsultant en trainer/coach. Daarvóór heb ik in diverse branches commerciële- en algemene eindverantwoordelijkheid gedragen, zowel in corporate organisaties als in het MKB. Bel of mail me. Ik waardeer je initiatief en sta altijd open voor een verkennend gesprek. Uiteraard over en weer vrijblijvend maar met de oprechte intentie elkaar echt te leren kennen en te ervaren of we samen voor jou en jouw bedrijf het verschil kunnen maken. Nu of in de toekomst. 

Laat je door ons uitdagen en kom tot verrassende nieuwe inzichten.