Next Level You

“Great things never come from comfort zones

Binnen onze allesomvattende aanpak van organisatievraagstukken neemt ons coachingaanbod een centrale plaats in. Met zorgvuldig ontworpen coachingtrajecten begeleiden wij jou, zowel als geïntegreerd onderdeel van een veranderingsproces alsook op zichzelf staand, ter bevordering van individuele groei en professionele ontwikkeling.

Onze coachingmethoden, tools en hulpmiddelen zijn zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd in wat wij “blended coaching” noemen. Hierbij streven we naar de meest effectieve combinatie voor jouw specifieke leer- en ontwikkeldoelen.

 

Een coachingssessie beslaat steeds één dagdeel met een interval van 1 tot 3 weken, waardoor je de verworven inzichten tussentijds in de praktijk kunt toepassen en ervaring kunt opdoen. Elke sessie besteedt 1,5 tot 2 uur aan specifieke coachingaspecten, terwijl de resterende tijd wordt besteed aan opdrachten gebaseerd op actuele praktijkcases. Tussen de sessies door  houden we contact via mail en telefoon, zodat we kunnen sparren, evalueren en bijstellen op basis van jouw ervaringen in de praktijk.

 

Kortom, we helpen je jouw ambities te verwezenlijken door:

  • Een nieuwe kijk op jezelf te ontwikkelen en bewust te worden van hoe je jouw omgeving ervaart, inclusief het effect van je bewuste en onbewuste overtuigingen
  • Anders te reageren dan je gewend bent, waardoor je aanzienlijk aan effectiviteit wint
  • Je impact te vergroten en productievere relaties op te bouwen
  • Bewust te worden van je kracht en deze te benutten, zelfs in steeds veranderende omstandigheden

Een coachingtraject is alleen effectief als het gebaseerd is op vertrouwen. Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, met de oprechte intentie te onderzoeken of we een match hebben om samen aan de slag te gaan.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een moment dat jou schikt,

of bel 085 - 004 4373