Interim

Er kunnen zich situaties voordoen waarbij je behoefte hebt aan tijdelijke versterking van je commercieel team. Misschien herken je je in één of meer van onderstaande situaties:

 • Tijdelijke vervanging:
  Bij afwezigheid van een vaste commercieel directeur door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof of vertrek, kan een interim commercieel directeur snel en efficiënt inspringen om de continuïteit te waarborgen.
 • Specifieke projecten:
  Voor specifieke projecten zoals het lanceren van nieuwe producten, het betreden van nieuwe markten of het herstructureren van de commerciële afdeling en/of het commercieel proces, kan een interim commercieel directeur de benodigde expertise leveren zonder dat een langdurige verbintenis nodig is.
 • Directe behoefte aan expertise:
  Wanneer er behoefte is aan specifieke expertise of een frisse blik op commerciële vraagstukken, kan een interim commercieel directeur snel en effectief waarde toevoegen aan de organisatie.
 • Kostenbesparing:
  Het inhuren van een interim commercieel directeur (al mogelijk vanaf 1 dag per week) kan een kosteneffectieve oplossing zijn in vergelijking met het aannemen van een fulltime FTE.

Daarnaast kun je denken aan meer beleidsmatige trajecten die -ook- op ad interim kunnen worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het ontwikkelen en implementeren van commerciële strategieën:
  We passen onze ervaring en kennis toe om strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen en behoeften.
 • Het identificeren van nieuwe zakelijke kansen:
  Door onze objectieve blik en uitgebreide marktkennis kunnen we nieuwe kansen identificeren en benutten om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Het optimaliseren van verkoopprocessen:
  We analyseren en optimaliseren jouw verkoopprocessen om de efficiëntie te verhogen en de omzet te maximaliseren.
 • Het coachen en begeleiden van het commerciële team:
  We coachen en begeleiden jouw commerciële team om prestaties te verbeteren en talenten en potentieel te maximaliseren.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van interim commercieel management voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw doelstellingen te (blijven) realiseren.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een moment dat jou schikt,

of bel 085 - 004 4373