Artikelen

Polestar company is een op duurzame resultaatontwikkeling gerichte organisatie. 

“Prachtkansen zijn vaak vermomd als onoplosbare problemen”

leadership leiderschap sales account manager

Realiseer met performancemanagement jouw Best Year Yet!

In het dynamische tijdperk waarin we ons bevinden, gekenmerkt door complexiteit en voortdurende onzekerheid, is het vermogen om flexibel te navigeren en snel aan te passen cruciaal voor organisatorisch succes. In een wereld waar verandering de enige constante is, staat 2024 voor de deur als een jaar vol uitdagingen én kansen. De snelheid van technologische vooruitgang, marktdynamiek en verschuivende verwachtingen vereisen een strategische aanpak die niet alleen doelen stelt, maar deze doelen ook overstijgt.

Lees meer

Resultaat Bedrijf omzet verbeteren

De VUCA-wereld en het belang van een integrale aanpak

In de huidige VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) worden organisaties geconfronteerd met een steeds veranderend en uitdagend landschap. In dit blogartikel gaan we dieper in op de VUCA-wereld en het belang van een integrale aanpak voor succesvolle organisaties.

Lees meer 

training opleiding resultaat verbetering

Hoe een talentgerichte cultuur duurzame groei stimuleert

Het potentieel van een organisatie ligt in de talenten van de mensen die er werken. In dit blogartikel onderzoeken we hoe het cultiveren van een talentgerichte cultuur de sleutel is tot duurzame groei en succes. We delen inzichten en strategieën om leiderschap op alle niveaus te bevorderen en een bloeiende organisatiecultuur te creëren.

Lees meer

groei sales verbeteren omzet

De kracht van effectief leiderschap in onzekere tijden

In tijden van onzekerheid en verandering speelt effectief leiderschap een cruciale rol bij het sturen van organisaties naar succes. In dit blogartikel bespreken we de eigenschappen van effectief leiderschap en hoe leiders zich kunnen aanpassen aan een VUCA-wereld. Ontdek strategieën om als leider te gedijen te midden van complexiteit en inspiratie te bieden aan jouw team.

Lees meer

omzet verbeteren trainer

Interim management: Een tijdelijke oplossing met blijvende impact

In dit blogartikel duiken we in de wereld van interim management en bespreken we hoe ervaren interimmanagers een waardevolle tijdelijke aanwinst kunnen zijn voor jouw organisatie. Leer hoe interim-management bijdraagt aan continuïteit, groei en het overbruggen van uitdagende periodes.

Lees meer

coach trainer sales

Commercieel succes in een veranderende wereld: Het commercieel groeimodel

De commerciële wereld verandert voortdurend, en organisaties moeten zich aanpassen om relevant te blijven. In dit blogartikel introduceren we ons unieke Commercieel Groeimodel, waarin we de vijf essentiële aspecten van het commerciële proces centraal stellen. Ontdek hoe ons model organisaties helpt om hun commerciële strategieën te optimaliseren en duurzame groei te realiseren.

Lees meer

omzet verbeteren

De VUCA-wereld en het Cynefin Framework: Een gids voor wendbaarheid en besluitvorming

In de VUCA-wereld, gekenmerkt door volatiliteit, onzekerheid, complexiteit en dubbelzinnigheid, staan organisaties voor de uitdaging om zich aan te passen en effectieve beslissingen te nemen. Het Cynefin Framework, een conceptueel model voor besluitvorming, biedt een waardevol kader om organisaties te helpen omgaan met verschillende situaties en een wendbare benadering te ontwikkelen.

Lees meer

sales trainer training coach

De toegevoegde waarde van de accountmanager in salestrajecten: Het belang van challenger sales en value added sales

In het moderne verkooplandschap vervullen accountmanagers een cruciale rol bij het opbouwen van duurzame klantrelaties en het realiseren van verkoopsucces. De verschuiving van traditionele verkoopmethoden naar meer klantgerichte en waardegedreven benaderingen, zoals Challenger Sales en Value Added Sales, benadrukt de toegevoegde waarde van de accountmanager in het salesproces.

Lees meer

commerciële resultaatverbetering

De VUCA-wereld: Navigeren door onzekerheid en verandering

Navigeren door Onzekerheid en Verandering In de huidige zakenwereld worden organisaties geconfronteerd met een toenemende complexiteit en onvoorspelbaarheid. Deze uitdagingen hebben geleid tot het ontstaan van de VUCA-wereld.

Lees meer

data analyse training sales

Het belang van data-analyse in complexe salestrajecten: Een kompas voor succesvolle besluitvorming

In de hedendaagse zakelijke wereld worden complexe salestrajecten steeds vaker de norm. Het nemen van strategische beslissingen in dergelijke complexe situaties vereist meer dan intuïtie; het vereist data-analyse.

Lees meer

sales management vaardigheden training

Businesscoaching : Het geheim achter succesvolle bedrijfsleiders"

In de dynamische en veeleisende wereld van het bedrijfsleven is businesscoaching steeds populairder geworden als een effectieve strategie om de prestaties en het leiderschap van bedrijfsleiders te verbeteren. Maar wat houdt businesscoaching precies in en welk effect heeft het op individuen en organisaties?

Lees meer

groei coach ontwikkeling

Modern salesmanagement: Een gids voor effectief leiderschap en maximaal resultaat

In de snel veranderende zakelijke wereld is salesmanagement cruciaal voor het behalen van succes en groei. Modern salesmanagement omvat meer dan alleen het beheren van verkoopresultaten; het draait om het inspireren en ondersteunen van een hoog presterend verkoopteam.

Lees meer

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een moment dat jou schikt,

of bel 085 - 004 4373